Gjeka dhe Zenka vërtetuan: E FITUAM INICIATIVËN E FORCËS

Cungu, Gjeka, ZenkaLiderët e koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“ Fatmir Gjeka dhe i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka kanë pohuar që kanë pranuar iniciativën e Forcës së re demokratike për fillimin e negociatave për formimin e koalicion paszgjedhor në Ulqin.

Këshilli qendror i Forcës të mërkurën njëzëri ka vendosur që kjo parti të inicioj negociatat e subjekteve politike shqiptare në mënyrë që të formohet pushteti i ri komunal.

Gjeka për „Dan“ tha që ky koalicion është i hapur për bisedime me subjektet politike shqiptare, por që është herët të flasim për rezultatin e këtyre negociatave.

Të njëjtin qëndrim kishte dhe kryetari i UDSH-së i cili shtoi që duhet të caktohet data e fillimit të këtyre negociatave. „Ne qëndrimin e vet do ta deklarojmë haptas pa dredha. Por dëshirojmë të dëgjojmë propozimet dhe në çfarë mënyrë subjektet e mëdha nacionale mendojnë të planifikojnë koalicionin e madh eventual, si dhe të sigurohemi në sinqeritetin dhe këmbënguljen e tyre“, theksoi Zenka.

Gjeka dhe Zenka, përndryshe, janë shumë të hidhëruar në liderin e Forcës Nazif Cungun për shkak të mënyrës si e ka keqpërdor fotografinë e bërë të martën në një restorant të Podgoricës me telefonin e tij celular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do