Gjeka: FATURAT U VJETËRSUAN, MARIFETET E DOBËSIRAVE POLITIKE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i komunës së Ulqinit dhe lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka mohuar thëniet që para gjashtë viteve, kur ishte në funksionin e sekretarit për buxhet dhe financa, Komuna ka paguar fatura me qëllim blerjen e votave. Vjetërsuan

“Faturat pas tre viteve janë vjetërsuar dhe nuk ka nevojë të ruhen. Këtu nuk kam asnjë lloj përgjegjësie. Si sekretar atëherë, unë nuk jam marrë me këto punë”, u shpreh Gjeka për “Dan” duke thënë se dyshon në besueshmërinë e dokumentacionit.

Sipas fjalëve të tija, bëhet fjalë për amputime të dobësirave politike nga Ulqini të cilët me dokumente të shpikura, duke u shërbyer me marifete, tentojnë t’i shkaktojnë dëm personal dhe politik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…