Gjeka investitorëve në Sukë: MUND TË PUNONI NË TRE TURNE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka, Partia demokratike, Demokratska partija“Shprehim qëllimin që në periudhën prej 2014-2016 të realizojmë ndërtimin e hotelit “Servantes”, në gadishullin Suka”, thuhet në Letrën mbi qëllimet të cilat drejtuesit e kompanisë “Nedfact-Montenegro” pak kohë më parë ia dërguan kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjekës.

Përfaqësuesit e “Nedfact-it”, fondit me shumicë kapitali holandez, me qëllim të investimit rreth 50 milion eurosh për ndërtimin e ish hotelit “Jadran”, kanë regjistruar firmën në Mal të Zi.

Ato në letrën dërguar Gjekës kanë shtuar “hartën e rrugës”, duke cekur që presin përkrahjen e tij dhe shprehën gatishmërinë të pranojnë këshillat dhe rekomandimet.

Kryetari i komunës së Ulqinit i inkurajoi këto investitor që sa më parë të nisin realizimin e këtij projekti duke theksuar që sa i përket pushtetit lokal, “mund të punojnë në tre turne, të shtunën dhe të dielën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…