Gjeka: JEMI NË „PAT“ POZITË POLITIKE, SHQIPTARËT FAKTOR I STABILITETIT

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Fatmir Gjeka vlerësoi se një vit pas zgjedhjeve parlamentare edhe ato që konsiderohen si fitues të zgjedhjeve, nuk janë shumë të kënaqur me rezultatin e vet, aq më pak votuesit e tyre.

“Duket se më pak të kënaqur janë ato të cilët e përkrahen pushtetin në Parlamentin shtetëror: për çdo ditë e kritikojnë ashpër, por këtu përfundon çdo aksion i tyre konkret. Përkundër paralajmërimeve të tyre se do ta rrëzojnë Qeverinë (e vet!?), këtë nuk guxojnë ta bëjnë, gjersa as në opozitë, siç duket, nuk shpejtojnë të shkojnë në zgjedhje”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, 365 ditë nga zgjedhjet parlamentare, Mali i Zi është në “pat” pozitë politike. “Kjo gjendje s’mund të zgjasë shumë, gjersa situata e përgjithshme në shtet do të përkeqësohet. Prandaj na nevojitet marrëveshja e re, e sinqertë mbi stabilizimin e situatës shoqërore, rritjes ekonomike dhe përshpejtimin e integrimeve evropiane, për ta tejkaluar këtë realitet të trishtueshëm”, tha Gjeka duke shtuar se komuniteti shqiptar, i cili është faktor i stabilitetit, do të jap kontributin e plotë në procesin e pjekurisë së këtij shteti dhe kësaj shoqërie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Ulcinj Art Festival”: PROJEKTI “AIDA” BASHKON AKTORËT NGA ITALIA, SHQIPËRIA DHE MALI I ZI

TV Ul-info: PLAZHI I GRAVE DHE PELOIDI – PASURI NATYRORE TË ULQINIT

TV Ul-info: FAL DONATORËVE, QENDRA “SIRENA” E PËRGATITUR SA I PËRKET MASAVE MBROJTËSE

Gjakonoviq: NËSE URGJENTISHT NUK ZGJIDHET ÇËSHTJA E EROZIONIT, OBJEKTET NË ADË DO TË ZHDUKEN
Gjakonoviq: NËSE URGJENTISHT NUK ZGJIDHET ÇËSHTJA E EROZIONIT, OBJEKTET NË ADË DO TË ZHDUKEN

Drejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Bojan Gjakonoviq përsëri paralajmëroi për rrezikun e erozionit në Adën e Bunës. “Nëse asgjë nuk bëhet, objektet dhe plazhi në

Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029
Komuna: NIS HARTIMI I PLANIT STRATEGJIK TË ZHVILLIMIT DERI NË VITIN 2029

Kryetari i Komunës së Ulqinit Aleksander Daboviq solli vendimin për hartimin e Planit Strategjik të Zhvillimit të Komunës së Ulqinit për periudhën 2022-2029. Ky dokument, i cili pas Planit Hapësinor –

Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)
Dr G.Karamanaga: In memoriam Hysein-Ceno Kapllanbegu (1929-2021)

Në moshën 92 vjeçare ndërroi jetë Hysein Ceno Kapllanbegu. Ishte i lindur në Ulqin, ku edhe kaloi trë jetën e tij të gjatë. Ka punue edhe në Perast. Në shitoren “Napredak” të Gjakovës ka kalue kohën e

Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE
Qani  Osmani: ZGJEDHJET BRENDAPARTIAKE DHE POLITIKA KADROVIKE

Zgjedhjet brendapartiake qëndrojnë në korelacion të drejtpërdrejtë me zgjedhjet elektorale qofshin ato vendore, parlamentare ose presidenciale. Kisha thënë se zgjedhjet brendapartiake dhe zgjedhjet elektorale,

Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI
Muhamed Ukoshata: HAFIZI MË I RI NGA MALI I ZI

Pas përvetësimit të plotë të librit të shenjtë (mësimit përmendësh), 14 vjeçari Muhamed Ukoshata, u shpall Hafiz i Kuran-it. Mësimet i ka kryer në Shkodër  aty ku aktualisht është duke ndjekur edhe mësimet