Gjeka: NUK EKZISTON MË KOALICIONI, FORCA BLLOKOI KUVENDIN KOMUNAL

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaKryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka deklaruar se është evidente që koalicioni qeverisës nuk funksionon ma dhe se do të vijojnë negociatat me PDS-në dhe UDSH-në për formimit të pushtetit të ri.

„Në skenë është bllokada e punës së Kuvendit dhe të organeve të vetëqeverisjes lokale për ç’arsye vihet në pikëpyetje funksionimi i tyre dhe shërbimi i nevojave të personave fizik dhe juridik. Shumë vendime, të cilët jo vetëm janë të rëndësishme për vetëqeverisjen lokale por para së gjithash për qytetarët, e të cilat i kanë përgatitur organet e pushtetit ekzekutiv, janë bllokuar shumë gjatë nga ana e partnerëve tanë të koalicionit nga Forca“, tha Gjeka për „Dan“.

Ai tha se Forca ka „nisur iniciativën për shkarkimin e tij, por që, për fatin e tyre të keq, ka mbledhur vetëm tetë nga 11 nënshkrime të nevojshme“, në mënyrë që për këtë pikë të flitej në Kuvend.
„Për arsye të të gjithave që përmenda, në këto kushte është e pamundur të punohet“, theksoi Gjeka duke shtuar se tani gjëja më e rëndësishme është të punohet në zhbllokimin e punës së vetëqeverisjes lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit