Gjeka: PAGESA MË E MIRË E TAKSËS SË BANIMIT, DUHET MË SHUMË

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaDrejtori i Organizatës Turistike Fatmir Gjeka deklaroi se këtë vit u paguan rreth 355 mijë euro për taksë të banimit.
Sipas fjalëve të tija, kjo shifër është rreth tetë për qind më e lartë se vitin e kaluar kur u grumbulluan 326.522 euro.
“Përkundër kësaj, nuk mund të jemi të kënaqur, sepse mundet dhe duhet shumë më tepër”, tha Gjeka për “Dan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…