Gjeka paralajmëroi: SHPEND AHMETI NË ULQIN

Fatmir Gjeka, Shpend AhmetiKryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka paralajmëruar që kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti do të vizitojë këtë sezon Ulqinin. “Ne në fund të majit, gjatë panairit të turizmit në Prishtinë, ishim mysafirët e tij. Është arritur marrëveshja që ai të kthejë vizitën në Ulqin gjatë sezonit turistik”, tha Gjeka.

Ai shtoi që kjo do të jetë mundësi e mirë për shqyrtimin e mundësisë së zgjerimit të bashkëpunimit të këtyre dy qyteteve.‏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…