Gjeka për protestën e Shqiptarëve në SHBA: ËSHTË MIRË QË GJUKANOVIQI ISHTE NË NJUJORK

Fatmir-Djeka-Lider-Demokratske-partije-DP“Gëzohem që kryeministri malazez Millo Gjukanoviq fitoi ftesën nga Këshilli kombëtar shqiptaro-amerikan (NAAC). Është po ashtu pozitive që ai morri pjesë në tubimin e tyre në Njujork”, deklaroi deputeti i Partisë demokratike në Kuvendin e Malit të Zi Fatmir Gjeka.

Ai për “Radio Mali i Zi” tha që nuk është i njoftuar krejtësisht mbi protestën e cila u mbajt nën organizimin e disa shoqatave të cilat grumbullojnë Shqiptarët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Protesta e pak më shumë se njëqind persona u mbajt para ndërtesës së OKB, është vazhduar para konsullatës malazeze në Njujork, ndërsa kulmoi para hotelit “Cipriani” ku NAAC organizoi tubimin vjetor “për nderë të individëve të cilët në mënyrë unike ndihmuan popullin shqiptarë”.

“Protestojmë që një organizatë aq e rëndësishme, siç është NAAC, në kremtimin vjetor fton Gjukanoviqin i cili cilësohet si politikan i cili ushtron politik antishqiptare nga e cila nuk hoqi dorë asnjëherë. Ai është një nga ideologët kryesor e shtypjes ndaj Shqiptarëve në Mal të Zi me anë të policisë, gjyqësorit dhe institucioneve shtetërore”, thuhet në reagimin e një pjese të organizatave shqiptare në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide