Gjeka: PREJ FILLIMIT TË QERSHORIT NË ULQIN 500 MYSAFIRË TË REGJISTRUAR

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaDrejtori i Organizatës Turistike Fatmir Gjeka deklaroi se nga fillimi i këtij muaji në rivierën e Ulqinit u regjistruan 500 mysafirë.

“Bëhet fjalë kryesisht për mysafirët nga rajoni”, tha ai për Televizionin e Malit të Zi.

Sipas fjalëve të tija, Ulqini është tërësisht gati për sezon, ndërsa pritet që ditët e ardhshme të rritet numri i mysafirëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…