Gjeka: SHPENZIMI I MJETEVE TË KOMUNËS VETËM ALIBI PËR TRADHËTINË E FORCËS

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka, Partia demokratike, Demokratska partijaKryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka thënë se akuza e Forcës së re demokratike për shpenzim irracional të mjeteve në Komunë të Ulqinit ishte alibi për tradhtinë të cilën e bëri kjo parti duke prishur qeverisjen lokale në të cilën edhe vet morri pjesë.
“Anëtari i saj është sekretar për financa, i cili ka nënshkrim të deponuar dhe i cili është përgjegjës për përcjelljen dhe realizimin e buxhetit komunal, i cili në çdo mënyrë duhet të tërheq vëmendjen çdo organi për tejkalim eventual të mjeteve”, tha Gjeka në intervistë për TV Mali i Zi dhe shtoi se Forca, pra, vërejtjet e veta duhet t’i drejtojë në punën e sekretarit të vet, e jo të kryetarit të Komunës.
Ai akuzoi Forcës për bllokim të sjelljes së 80 vendimeve në Parlamentin lokal me çka, siç tha, dëshirohej të bllokohej jeta në komunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer