Gjeka: ZGJEDHJET JANË TË PASHMANGSHME

“Më mirë dhe më korrekte ndaj qytetarëve është që të shkojmë në zgjedhje. Është kohë e shkurt deri në zgjedhje të rregullta që të ketë ndonjë lloj rikomponimi. Për këtë arsye zgjedhjet janë të pashmangshme“, ka deklaruar lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka.

Ai për TV Teuta tha që ditët e ardhshme partia e tij do të marr qëndrim të qartë për ndodhitë në komunë të Ulqinit dhe do të propozojë mënyrën e daljes nga “kjo krizë evidente në funksionimin e qeverisjes lokale dhe të parlamentit”.

Lideri i PD ka thënë që të gjithë subjektet politike në Ulqin kanë deklaruar që zgjedhjet do të ishin vendimi më i arsyeshëm.

Sipas fjalëve të tija, Raporti i punës i kryetarit të komunës Nazif Cungu për vitin 2012 nuk ka kaluar, sepse, siç tha Gjeka, nuk kishte përkrahjen e shumicës. “Propozimi jonë ishte që ai të tërhiqet, sepse në të askund nuk është përmendur koalicioni i cili ka ushtruar qeverisjen në Ulqin në dy vitet e kaluar”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij