Gjimnazi i Ulqinit: U ORGANIZUA TRIBUNA EDUKATIVE

Shkolla e mesme, Srednja skolaNxënësit e Gjimnazit të Ulqinit të hënën, më 29.02.2016, kanë organizuar tribunën edukative me temën “Të drejtat e njeriut dhe të drejtat e popullatës LGBT”.

Në tribunë ishin të pranishëm nxënësit, disa profesorë dhe pedagogu i shkollës.

“Qëllimi i kësaj tribunë ishte që nxënësit të njoftohen me të drejtat e njeriut dhe të drejtat e popullatës LGBT, edhe pse ato në shtetin tonë nganjëherë shkelen. Por të gjithë ne jemi njerëz dhe të gjithë kemi të drejtat e njëjta”, thanë gjimnazistët e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…