Gjimnazi merr pamje te re: NDIHMOI EDHE DIASPORA

Gjimnazi Vellazerim Bashkim, Gimnazija Bratstvo jedinstvoNxenesit te cilet ndjekin Shkollen e mesme ”Vellazerim-bashkim” ne Ulqin do te kene neser kushte me te mira per mesim.

Mbas punimeve ne efikasitetin energjetik, ne rregullimin e enterierit te ketij institucioni edukues-arsimor ndihmoi edhe diaspora e Ulqinit.

Sipas fjaleve te menaxhuesit te punimeve dhe koordinatorit me diaspore prof. Basri Molles, vlera e pergjithshme e donacionit te njerezve nga Ulqini ne pune te perkohshme jashte vendit eshte mbi 25 mije euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…