Gjoni: NË KOMUNË PUNOHET NË MËNYRË TË PALIGJSHME

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_“Ka përfunduar tre mujori i tretë i punës së Kuvendit, ndërsa për këtë periudhë janë miratuar më pak se 20për qind të vendimeve të Kuvendit, kështu që është punuar në bazë të vendimeve të paverifikuara në Kuvend, që do të thotë, është punuar në mënyrë të paligjshme”, vlerësoi kryetarja e klubit të këshilltarëve të Unionit Demokratik të Shqiptarëve Hatixha Gjoni.

Ajo në deklaratë për “Dan” tha që përfundimet e Kuvendit për Valdanos dhe të mira detare janë vetëm shkronja në letër.

Sipas fjalëve të saja, dy vitet e qeverisjes aktuale i kanë shënuar dështimet, polemikat, interesat personale, nepotizmi dhe rritja enorme e borxhit të komunës nga 2,5 në mbi dhjetë milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…