Gjoni: NUK KEMI RRUGË QË MUND TË PËRPIJNË KAQ SHUMË AUTOMJETE

Nënkryetari i komunës së Ulqinit Met Gjoni ka deklaruar se ky qytet nuk ka rrugë që mund të “përpijnë” automjete sa janë gjatë sezonit. “Në mënyrë që të zgjidhim problemin e parkingut, duhet ti vazhdojmë investimet në infrastrukturë. Po mendojmë për ndërtimin e parkingjeve më të mëdha në hyrje të qytetit dhe në afërsi të Qytetit të vjetër, kështu që në këtë drejtim kemi kërkuar ndihmën nga Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, pushteti lokal mendon që vitin e ardhshëm të gjejë mënyrën tjetër për rregullimin e komunikacionit. “Ndoshta njëra nga zgjidhjet është që rrugët më të frekuentuara të shpallen zona këmbësorësh”, shtoi Gjoni.

Ai tha që Policia komunale nuk mund të dënoj pronarët e automjeteve për parkim të gabuar, sepse ato nuk kanë ku të parkohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e