Gjuajtja e piatelave: FITUES ALI MEHMEDI

Dje në kuadër të manifestimit “Pranvera në Anë të Malit” është organizuar gara në gjuajtjen e piatelave.GjuatjaMorën pjesë rreth 50 gjuetarë, ku tre më të mirët u shpërblyen me diploma, medalje dhe kupa.

Vendin e parë e zuri Ali Mehmedi, vendin e dytë Xhemal Haxhicani, kurse vendin e tretë Sabri Bulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…