Gjuhet me gurë në Shqipëri autobusi me qytetarë të Kosovës: JANË NISUR PËR NË ULQIN

Qytetarët që ia kanë mësyrë bregdetin e Ulqinit të premten kanë përjetuar një udhëtim të pakëndshëm.

Të paktën dy autobusë që udhëtonin nga Peja për në Ulqin nëpërmjet Shqipërisë janë sulmuar nga persona të panjohur. Ata i kanë shfrytëzuar orët e vona të natës për t’i sulmuar autobusët me udhëtarë nga Kosova, shkruan Tribuna.

Të premten që shkoi është sulmuar me gurë autobusi “Exim” që bartte udhëtarë për në Ulqin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…