Gjukanoviq: DUHET TË VËRTETOJMË REZULTATIN E MIRË NË ULQIN

Millo Gjukanoviq, Milo DjukanovicKryetari i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq ka deklaruar se para Malit të Zi janë sfidat e reja.

“Vijojnë zgjedhjet. Para nesh, para së gjithash, është nevoja për të vërtetuar rezultatet e mira në Ulqin dhe Berane me 4 shkurt. Mendoj se do ta bëjmë këtë dhe se ky do të jetë një impuls i rëndësishëm para zgjedhjeve presidenciale”, tha kryetari i PDS-së në konventën e partisë në Budve.

Ai shtoi se prioritet është fitorja e kandidatit të PDS-së në zgjedhje presidenciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…