Gjukanoviq: PËR KRIPORE – SIPAS LIGJIT

Millo Gjukanoviq, Milo DjukanovicKryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq ka deklaruar se Këshilli për privatizim, kur bëhet fjalë për Kriporen, do të sjell vendimin në pajtim me ligjin dhe me qellim zhvillimin e ekonomisë dhe shtetit.

Ai gazetarëve të martën në Nikshiq, në pyetjen se a do të sjell vendimin Këshilli në mbledhjen e nesërme rreth pagesës së çmimit të tregut për Kripore, dhe cili është propozimi i vendimit të Këshillit duke marr parasysh se ambasadorja e Gjermanisë Gudrun Shtajnaker ka thënë se Mali i Zi nuk do të mund të hap kapitullin e 27 nëse rrezikohet Kriporja, ai u përgjigj se akoma nuk dinë se çfarë është në rend të ditës së Këshillit.

“Mbledhja është nesër, shumë larg nga obligimet e mija të sotme. Do ta shohë nesër dhe, si drejtues i Këshillit, do të sjell vendime të cilat ndoshta nuk do t’i pëlqejnë çdo kujt dhe në pajtim me pritshmërinë e të gjithëve, por do të jetë në pajtim me atë çfarë është sistemi juridik dhe përgjegjësia jonë shoqërore për zhvillim të ardhshëm të ekonomisë dhe shtetit tonë”, tha Gjukanoviq, ndërsa transmeton Portali RTCG.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit