Gjukanoviq: PUSHTETI I RI NË ULQIN JETËSHKURTËR

Millo Gjukanoviq, Milo DjukanovicKryeministri malazez dhe lideri i PDS-së Millo Gjukanoviq ka vlerësuar që pushteti i ri në Ulqin është, siç tha eksperiment, dhe që do të jetë jetëshkurtër.

Sipas fjalëve të tija, PDS e ka arritur qëllimin e vet politik dhe është bërë partia më e fortë në Ulqin.

Ai tha që PDS, prej tani, do të sillet ndryshe ndaj partive shqiptare.

“Nuk mund të na nxjerrin nga pozita jonë në shtet, e nga kjo pozitë e jona, kam frikë që do të varen interesat e tyre të caktuara politike”, tha Gjukanoviq.

Ai shtoi që PDS-ja ndaj atyre interesave do të sillet “sipas meritash”. “Ndaj të gjithëve sillemi sipas meritash. Kur dikush është politikisht korrekt, kur dikush i respekton rregullat universale, e kjo është që të respektojmë vullnetin zgjedhor të qytetarëve. Vullneti zgjedhor i qytetarëve ka treguar që PDS-ja është numër një në Ulqin”, mendon Gjukanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët