Gjukanoviq: QEVERIA PRET PËRGJIGJEN E KOMUNËS QË TË MIRATOJË PHU TË ULQINIT

milo-djukanovicKryeministri Millo Gjukanoviq ka thënë se Ulqini mund të jetë katalizator i fuqishëm i zhvillimit malazez ekonomik dhe shoqëror.

“Mbas shumë hezitimesh kemi bërë presupozimin bazë: Plani hapësinor-urbanistik i Ulqinit është i përgatitur dhe ne në Qeveri presim që të marrim përgjigje pozitive nga administrata lokale. Dhe ai, në mbledhjen e parë të Qeverisë, ndoshta këtë ose javën tjetër, mund të miratohet”, tha Gjukanoviq në tubimin parazgjedhor të partisë së vet të martën mbrëma në Ulqin.

Ai vlerësoi se “ky është hap kapital për dinamikën e zhvillimit të ardhshëm të Ulqinit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…