Gjukanoviq uroi Ditën e Komunës së Ulqinit: ULQINI I SOTËM NDJEK ZHVILLIMIN E TËRË MALIT TË ZI

Milo DjukanovicPresidenti Milo Gjukanoviq i dërgoi urimin me rastin e 6 prillit – Ditës së Komunës së Ulqinit, kryetarit Loro Nrekiq, kryetarit të Kuvendit të Komunës Ilir Çapunit, këshilltarëve, qytetarëve të Ulqinit dhe pjesëmarrësve të kësaj seance solemne, me urimet më të përzemërta dhe dëshirat më të mira për punën e suksesshme më tej.

“Ulqini është qytet i gdhendur ndër shekuj, si hapësirë me histori dhe ndërthurje të pasur të popujve dhe religjioneve, sinonim për multikultur dhe multikonfesion, me të cilët Mali i Zi prej kohësh mburret.

Ulqini i sotëm, përcjell zhvillimin e përgjithshëm të Malit të Zi, anëtares së NATO-së, anëtares së parë të ardhshme të BE-së dhe shtetit me ekonominë rritëse më dinamike në rajon dhe më gjerë. Ulqini në vitet që janë para nesh, duke falënderuar planet afatgjate dhe të qëndrueshme, me siguri do të valorizojë burimet e veta dhe do të përmirësojë ofertën e vet turistike dhe ekonomike, që është garant i të ardhmes më të sigurt dhe më të mirë.

Edhe një herë ju uroj festën dhe i dërgoi përshëndetjet më të përzemërta të gjithë pjesëmarrësve të seancës solemne.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer