GJUKANOVIQ URON RAMEN

Kryetari i Qeverisë Millo Gjukanoviq ka dërguar përgëzimet e tija kryetarit të Qeverisë së Republikës së Shqipërisë Edi Rama me rastin e zgjedhjes në atë detyrë.

“Ju dërgojë përgëzime të sinqerta me rastin e zgjedhjes në vendin e kryetarit të Qeverisë të Republikës së Shqipërisë, i bindur që me përkushtim të njohur dhe vizion do të vazhdoni të kontribuoni në zhvillimin e vazhdueshëm dhe afirmimin e saj në planin ndërkombëtarë dhe në këtë kapacitet të ri.

Jam plotësisht i bindur që, me bashkëpunim në të ardhmen, do të japim impuls shtesë marrëdhënieve tradicionalisht të mira në mes Malit të Zi dhe Republikës së Shqipërisë, dhe në kohën që kemi para do të valorizojmë orientimin e përbashkët strategjik që vendet tona të bëhen pjesë e Evropës së bashkuar, duke ndërtuar në këtë frymë lidhje bilaterale në të gjitha fushat.

Është rast i mirë të kujtoj në rëndësinë e bashkëpunimit të shkëlqyer shumëvjeçar dhe të vazhdueshëm në mes dy shteteve në kontekstin regjional dhe ndërkombëtar, si dhe në mbështetjen bujare të Shqipërisë në ambicionet tona euroatlantike. Këto janë dëshmi të qarta të angazhimit reciprok në kultivimin e fqinjësisë së mirë dhe paraqet dëshmi shtesë të lidhjeve cilësore ndërshtetërore”, thuhet në telegram urimin e kryeministrit Gjukanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare në SHBA dhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923, 1.137 në hotele, ndërsa 79 të ftuar në kampe

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është