Gjuroviq: VENDIMI I KOMUNËS SË ULQINIT PËR OJQ MË I MIRI

Goran Djurovic, Goran GjurovicVendimi për kriteret, mënyrën dhe procedurën e ndarjes së mjeteve organizatave joqeveritare (OJQ) të komunës së Ulqinit në këtë moment është akti më i mirë lokal i cili rregullon fushën e financimit të projekteve, vlerësuan nga Koalicioni i OJQ-ve – me bashkëpunim deri tek qëllimi.

Koalicioni i OJQ-ve, siç njoftoi kryetari i Këshillit drejtues, Goran Gjuroviq, ka përshëndetur miratimin e Vendimit të ri për kriteret, mënyrën dhe procedurën e ndarjes së mjeteve të OJQ dhe hapin para që bërë Kuvendi komunal i Ulqinit në cilësinë e këtij dokumenti.

Siç shtohet, në përgatitjen e vendimit janë bërë konsultimet me OJQ-të nga Ulqini dhe është fituar përkrahja për zgjidhjet që janë propozuar.

Siç tha Gjuroviq, përcaktimi i prioriteteve për financim në nivel vjetor përcaktohet në Këshillin lokal për bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale dhe OJQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci