Gjykata:  DURAKOVIQ LIROHET NGA AKUZAT PËR DHUNË

Gjykata, Gjyqi, SudGjykata themelore në Ulqin ka liruar nga akuzat Tajar Durakoviqin se me 23 shtator të vitit 2014 ka kryer veprën penale të dhunës në familje ose në bashkësinë familjare.

Ai u akuzua që këtë ditë ka shkaktuar lëndime të lehta fizike nënës së vet, Syme Durakoviq.

Për këtë vepër penale kjo Gjykatë e dënoi me dënim me kusht në afat prej një muaj personin tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…