Gjykata e apelit: U ZVOGLUA DËNIMI ALEKSANDRA GASHIT

Aleksandra GashiGjykata e apelit të Malit të Zi ka zvogëluar dënimin Aleksandra V. Gashit (51) nga Ulqini dhe e ka dënuar me dënim unik prej tetë vitesh dhe një muaj burgim për shkak të vrasjes së vjehrrit Luz Gashi (78) dhe mbajtje pa leje të armës, shkruajnë “Vijesti”.

Sipas aktakuzës së prokurorisë, Gashi me 9 gusht të vitit 2008, ka vrarë vjehrrin e vet Luz Gashin.

E akuzuara Aleksandra Gashi si arsye të vrasjes ka cilësuar që vjehrri ndaj saj ka treguar intolerancë për shkak të përkatësisë kombit tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…