Gjykata e lartë në Podgoricë: BREÇKA U DËNUA ME 2.5 VITE BURG

Katër shtetas të Shqipërisë dhe Ulqinaku Brahim Dibra (43) janë dënuar të martën në Gjykatën e lartëcë  në Podgoricë me gjithsej 12,5 vite burgim. Dibra, i pseudonimi i të cilin në Ulqin është Breçka, në burg do të qëndroj 2,5 vite, vendosi gjykata e Podgoricës.

Ato u fajësuan për kontrabandën e 1909 gram heroin nga Shqipëria në Mal të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…