Gjykata e lartë: REFUZOHET KËRKESA E SRGJAN KUZMANIT

Srdjan-Kuzman-na-radnom-mjestu1Gjykata e lartë e Malit të Zi ka refuzuar propozimin e të pandehurit Srgjan Kuzman, i cili akuzohet për sulm në person zyrtar, gjykatësin e Gjykatës themelore në Ulqin Amir Gjokaj, që mos ta gjykojnë gjykatat në Tivar dhe Podgoricë, shkruan “Dan”.

Ai e kërkoj këtë gjë në mënyrë që të largohet çdo dyshim në paanshmërinë e menaxhimit të procesit gjyqësor.

Përndryshe, Kuzman tash 40 ditë gjendet në burgun hetues në Spuzh, edhe pse, siç pohojnë mbrojtësit e tij ligjor, gjykata akoma nuk ka vendosur për këtë gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci