Gjykata ekonomike: PADI PËR SHKAK TË SHITJES SË DEPOSË SË “OTRANTKOMERCIT”

Privredni sud, Gjykata ekonomikeNë Gjykatën ekonomike në Podgoricë dje filloi gjykimi kundër kompanisë nga Ulqinit “AD Otrantkomerc” për shkak të padisë së kompanisë “La Botegga doo”.

Avokati i kësaj kompani nga Tivari Milliq Miroviq kërkoi me propozim akuzues anulimin e ankandit të cilin për shitjen e kësaj depoje në Totosh e ka hapur “Otrantkomerci”.

Ai përfundoi se “La Botega” në mënyrë të paligjshme është diskualifikuar dhe njëkohësisht ka kërkuar që të shkëputet kontrata me blerësin e këtij objekti.

Gjykimi për këtë rast do të vazhdojë në fillim të korrikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…