Gjykata ekonomike: SOT MARRËVESHJA PËR MARRJEN E KRIPORES?

Solana 2Punëtorët e Kripores sot në Gjykatën ekonomike në Podgoricë do të bëjnë negociata për marrjen e fabrikës. “I kemi bërë të gjitha që kanë kërkuar nga ne, kemi regjistruar shoqërinë afariste “Kriporja e re”(Nova Solana) dhe shpresoj që sot do të arrijmë marrëveshjen”, tha për “Dnevne novine” kryetari i Organizatës sindikale të Kripores Marko Miranoviq.

Për Kriporen do të diskutohet nesër në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit komunal të Ulqinit, ndërsa pritet edhe takimi me përfaqësuesit e Qeverisë së Malit të Zi dhe të Komunës së Ulqinit për problemin e pagave dhe kontributeve të papaguara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…