Gjykata themelore: CUNGU PAGOI HYRJEN PËR KUZMANIN

2208-Ada-bojana8Në Gjykatën themelore të Ulqinit sot është mbajtur seanca kryesore dëgjimore kundër drejtorit të Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir-Mikan Zec, me padinë e Srgjan Kuzmanit. Ai Zecin e akuzoi që me 14 nëntor të vitit 2011 ja ka ndaluar hyrjen në Adë, ku në shtëpizën e tij e prisnin bashkëshortja dhe fëmijët. Ai tha që ka dëshmitar të cilët do të vërtetojnë që punonjësit e sigurimit në portë kanë thënë që nuk mund të kaloj për shkak të urdhrit eksplicit të Zecit, madje edhe nëse dëshiron të paguaj hyrjen. Theksoi që për këtë gjë ekziston shënimi zyrtarë në polici.

Zeci i hodhi poshtë thëniet e Kuzmanit duke theksuar se animoziteti në mes këtyre dy personave ekziston prej kohësh. Shton që për shkak të padisë së njëjtë, të cilën po ashtu Kuzman e ka ngritur kundër tij para disa viteve, është liruar me aktgjykim të prerë të Gjykatës themelore, të cilën më vonë e ka vërtetuar Gjykata e lartë.

Zeci në gjykimin e sotëm ka thënë që “me siguri me qëllime të mira dhe me synim të qetësimit të  tensionit, kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu sezonin e fundit dhe të parafundit ka paguar hyrjen për Kuzmanin në mënyrë që ai të hynte në Adë”.

Vazhdimi i këtij gjykim është caktuar për 11 shkurt të vitit 2014, kur do të dëgjohen dëshmitarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe