Gjykata themelore: GANIQ DHE KURMEMOVIQ PADISIN PËR MOBING

Gjykata, Gjyqi, SudPara gjykatësit të Gjykatës themelore në Ulqin Gazmend Kalabrezit sot është mbajtur seanca përgatitore gjyqësore në “rastin mobing”.

Gazetarja Suzana Ganiq dhe kameramanja Arijana Kurmemoviq kanë paditur ish shtëpinë e tyre, TV Teuten, për mobing.

Seanca kryesore në këtë rast do të mbahet më 20 janar kur do të shpalosen provat e propozuara dhe të dëgjohen dëshmitarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…