Gjykimi IQ-Forca: SHTYHET PËR SHKAK TË DOKUMENTACIONIT

Vasel Sinishtaj, Nazif CunguPër shkak se eksperti ligjor i profesionit financiar nuk mblodhi të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për dhënien e analizës, në Gjykatën themelore në Ulqin sot nuk u mbajt gjykimi sipas padisë së Iniciativës qytetare (IQ) nga Tuzi kundër Forcës së re demokratike, mëson Portali Ul-info.

Gjykatësi i lëndës njoftoi palët në kontest se gjykimi do të mbahet kur eksperti ligjor të përfundojë analizën e tij.

Funksionari i lartë i IQ Vasel Sinishtaj tha se padia kundër ish partnerit të koalicionit ka të bëjë me mosdhënien e mjeteve për fushatë zgjedhore. “Nuk na dhanë po ashtu mjetet nga nëntori i vitit të kaluar kur duhet ta merrnim mandatin në Kuvendin e Malit të Zi”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…