Gjyqi i Ulqinit mbeti pa një gjykatës: VDIQ ILIJAZ KROMA

Nga Gjykata themelore e Ulqinit lajmëruan opinionin publik që pas një sëmundjeje të gjatë dhe të rëndë vdiq gjykatësi në këtë institucion Ilijaz Kroma.

Kroma ka punuar gjatë në Ndërmarrjen ndërtimore “Primorje”, ndërsa për gjykatës të Gjyqit themelor në Ulqin u zgjodh në fillim të vitit 1993.

“Me ngrohtësinë e vet njerëzore do të mbahet mend nga kolegët, ndërsa me dijen e vet ka lënë gjurmë të pashlyeshme me veprimtarin në profesionin e gjykatësit”, theksuan nga Gjykata themelore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…