Globus Art 2023: 40 PJESËMARËS NË PANAIRIN E ULQINIT

Shoqata e Artisteve dhe Artizaneve “Globus Art” nga data 07-10 shtator ka organizuar edhe kete vite panairin qendror te vitit Globus Art 2023.

Ne kete panair moren pjese artist dhe artizan nga trevat shqiptare dhe rajoni.

Ky eveniment tërhoqi shume vizitore ne fund te sezonit turistik të cilet pushimet i kaluan në Ulqin. Ne kete panair i cili zgjati 4 dite morën pjesë rreth 40 pjesmarres me profile te ndryshme artizanale.

Ky manifestim u përkrah nga Hotel Llolla, Komuna dhe Organizata Turistike.

One Response

  1. Ishte kenaqesi te isha pjese e ketij panairi.
    Faleminderit Shoqates “Globus Art” e kryetarit te saj Ramiz Hajdarit te isha pjes e ktij panairi me produktet e mia unike.
    Faleminderit shume bukur ishte dhe po ashtu shkoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë