Globus Art: MBAHET PANAIRI I FUNDVITIT NË TETOVË

Ramiz Hajdari, Panairi i artizaneveShoqata e Artistëve dhe Artizanëve “Globus Art” nga Ulqini ka organizuar panairin e pestë brenda dy viteve në Tetovë, nga data 25-31 dhjetor, në qendrën tregtare “Renova”.

Në këtë panair kanë marrë pjesë rreth 30 artistë të arteve vizive nga rajoni i Ballkanit.

“Globus Art” gjatë vitit 2015 ka qenë organizator kryesor i 14 panaireve të artizaneve në rajonin e Ballkanit dhe bashkorganizator i mbi 25 panaireve, mes të tjerëve edhe në Tiranë, Prishtinë, Shkup dhe Korçë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…