Globus Art: TË SHTUNËN FESTUAN 10-VJETORIN E THEMELIMIT TË SHOQATËS

Shoqata e Artisteve dhe Artizaneve “GLOBUS ART” me qender ne Ulqin njeherit dhe drejtuese e grupit me te madhe te Artizaneve ne Ballkanin Perendimor dje ne HAJDARI FAMILY PUBLIC PARK ne ZENELAJ -ULQIN kishte te ftuar special nder te tjere edhe kryetarin e Bashkesise islame ne Ulqin Ali Bardhin dhe disa pjesetare te familjes Hajdari.

Kjo shoqate kete jubilar do te organizoj 10 festa me karakter nderkombetar ne 10 qytete ne 6 shtete te Ballkanit Perendimor.

Falenderim per te gjithe ata te cilet e mbeshteten kete shoqate per gjate ketyre 10 vite e ne vecanti Komuna e Ulqinit, OT Ulqin mediat Portal-Ul Info dhe TV Teuta, si dhe Portal Ulcinj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”