Grabitje në qendër të qytetit: SULMOHET KOSOVARI

Policija, stopPunonjësit e policisë kanë arrestuar M.GJ. (27) dhe D.M. (30), të dy nga Ulqini, për shkak të dyshimit që në bashkëpunim me edhe një person tjetër kanë kryer vepër penale grabitje në dëm të shtetasit kosovar F.B., njoftohet nga Drejtoria e policisë.

Shtetasi i Kosovës lajmëroi policiNë që të martën, në orët e para të mëngjesit, në rrugën 26 nëntori, tre persona të panjohur e goditen disa herë, duke kërkuar nga ai para, pas së cilës ai iu dha 70 euro. Më tej, siç tha F.B., këto persona vazhduan ta goditnin, e pastaj, mbasi që ndërkohë kaloi një qytetarë tjetër, ato ikën nga vendngjarja.

F.B. u trajtua nga mjekët dhe tek ai u konstatuan lëndime të lehta fizike.

Masat dhe veprimet e ndërmarra rezultuan me identifikimin e M.GJ. dhe D.M., derisa po punohet në identifikimin e personit të tretë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet