„Gradja comerc“: HAPET OBJEKTI I RI SHITËS NË SHTOJ

Gradja 2 (1)Kompania e njohur nga Ulqini „Građa comerc“ të hënën ka zgjeruar rrjetin e saj të shitjes.

Ajo në qendër të Shtojit, në Bregvijë, në hapësirën prej 200 metrash katror, ka hapur objektin e ri shitës në të cilin blerësit mund të gjejnë praktikisht çdo gjë që i nevojitet për shtëpinë e tyre.

Përndryshe, kjo kompani është në Listën e bardh të Drejtorisë tatimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…