Grand Prix BIH 2022: „ALBULENA 1“ KORRI SUKSESE NË TURNEUN NË SARAJEVË

Me datën 20.02.2022, Klubi i Kickboksit “Albulena 1” morri pjese ne turneun internacional “Grand Prix BIH 2022” ne Ilixhe, Sarajeve.

Ne ketë turne tradicional morën pjese 10 garues te shoqëruar nga 3 trajnerë. Te gjithë garuesit morën pjese ne disiplinën kick light, përveç Kadro Mollabeqirit qe mori pjese ne disiplinën low kick ne ring.

Rezultatin me te mire e arriti Ajdin Sadikoviq ne kategorinë +69 kg per kadetë, i cili fitoi medaljen e argjendtë.

Rezultat te mire kane arritur edhe Enis Kurti ne kategorinë -57 kg dhe Stefan Radoviq -79 kg per juniorë, te cilët fituan medaljen e bronztë. Gjithashtu, medalje te bronztë fitoi edhe Veljko Miroviq ne kategorinë -79 kg per seniorë.

Medalje te argjentë fitoi edhe Mihailo Lekiq -42 dhe bronze Mirsad Bala -47 per kadet te rinj.

Trajnerët e klubit Zeqir Tafa, Agron Ujkashi dhe Ahmet Tushi Haxhimehmedi dolën te kënaqur me rezultatin e arritur pasi qe shumica e garueseve kane debituar per here te pare.

Falënderojmë sponzorët, Solaris dhe Federatën e Kick Boksit te Malit te Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.