Green Home: DO TË PUNOJMË STUDIMIN E MBROJTJES SË LIQENIT TË SHASIT

Liqeni i Shasit, Sasko jezeroOJQ Green Home të hënën, më 05.10.2015, në ora 11.30, në hapësirat e Komunës së Ulqinit, do të nënshkruaj Kontratën e bashkëpunimit me Komunë të Ulqinit sa i përket punimit të Studimit të mbrojtjes së Liqenit të Shasit, njoftohet nga ky institucion.

Në batë të të dhënave ekzistuese lidhur me vlerat e biodiversitetit të kësaj zone, Liqeni i Shasit me rrethinë në Planin hapësinor urbanistik është njohur si zonë e mbrojtur në të ardhmen.

Duke marrë parasysh këtë, në bashkëpunim me Komunë të Ulqinit, OJQ Green Home ka nisur iniciativën për punimin e Studimit të mbrojtjes, gjegjësisht bazës profesionale për procesin e shpalljes nën mbrojtje të të mirave të reja natyrore, me të cilën, përveç tjerash, do të definohen kategoritë dhe regjimi i mbrojtjes, si dhe kufiri i të mirës së ardhshme të mbrojtur natyrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit