Grevë në RTV Ulqin: KËRKOJNË KATËR PAGA DERI NË ZGJEDHJE

Carsija, Ulqin, Ulcinj, Kalldrami, Kaldrma,Organizata sindikale e emetuesit lokal publik “Radio-televizioni Ulqin” ka dërguar dje letër kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungut në të cilën e lajmëron që nesër (të mërkurën) do të filloj grevën.

Siç theksohet, të punësuarit deri nesër kërkojnë pagesën e dy pagave, ndërsa deri më 26, në ditën kur në Ulqin do të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme, edhe dy nga gjithsej dhjetë pagat e prapambetura.

Përkrahjen punëtorëve të RTV Ulqin ja ka dhënë organizata sindikale e Qendrës për kulturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…