Grupi për Valdanos: PASTRIMI I RRUGËVE TË DIELEN

ValdanosGrupi për Valdanosin ka ftuar pronarët, trashëgimtarët e tyre dhe të gjithë qytetarët në aksionin e madhë qytetarë për pastrimin e rrugëve në ullishtën e Valdanosit, të dielen, me 09. mars me fillim në ora 10:00. Kjo kampanjë zhvillohet me sloganin “Hapim rrugët e Valdanosit”.

Nga Mogul-i është publikuar xhiro-llogaria për ndihmë financiare 555-9001312518-71

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…