Gvozdenoviq: TAKIMI ME GJEKËN RRETH PROJEKTIT TË KfW BANKËS

branimir-gvozdenovic-izabran-politickog-direktora-dps-a-slika-471Nga Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit kanë njoftuar se me qëllim të përmirësimit të gjendjes së furnizimit me ujë dhe realizimit të projektit të rregullimit të ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut, si dhe për zgjidhjen e çështjes së bashkëpunimit financiar me Bankën zhvillimore gjermane KfW, ministri Branimir Gvozdenoviq do të mbaj takimin me kryetarët e komunave në Bregdetin malazez.

Ai është takuar sot me delegacionin e Bankës zhvillimore gjermane KfW, me qëllim shkëmbimin e informacioneve për statusin e projekteve nga fusha komunale dhe shqyrtimin e drejtimeve të bashkëpunimit të ardhshëm.

Ky projekt kapital në komunë të Ulqinit, me vlerë vetëm në fazën e parë mbi 20 milion euro, për shkak të papërgjegjësisë në qeverisjen lokale është ngadalësuar shumë, gjë që shkakton pakënaqësi tek Gjermanët dhe Qeveria në Podgoricë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci