Hajredin Kovaçi: KOT E KE

Kot mundohesh të lashë mëkatet
Të shfajësohesh
Se ke bërë faj
Çmos ke bërë
Kot e ke të mundohesh të ndërrosh fytyrë
Se gjithë jetën ke jetu me maska
Ditën edhe natën
Kot e ke që mundohesh të lahesh e shpëlahesh
Se ty s’të lanë as Buna
As deti
Të njohim mirë kush ke qenë
Kot mundohesh të tregohesh tjetër njeri
Për të këqiat që ke bërë ke hyrë në histori
Kot krejt kot e ke që i prinë valles
E mbështillesh me flamurin kuq e zi
Të këndosh këngë patriotike e të qesësh lot
Se ato janë lotë krokodili
S’bëhësh dot tjetër njeri
Kot e ke të mundohesh të pastrosh ndërgjegjën
Se ajo ka kohë që të vret
Të gjitha mund edhe të t’i falim
Por asnjëherë s’do të jesh i qetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur