Hajredin Kovaçi: SHPËRFYTYRIM (i liderëve të partive shqiptare)

 

Ashtu si gjethet që bien një nga një
Në këtë vjeshtë gënjeshtare
Ashtu po bien dý nga dý
Maskat e liderëve
Të Partive shqiptare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…