Hapet pika kufitare në det: PORTI I ULQINIT NË MOLEN E MADHE

Ministri i Punëve të Brendshme Filip Axhiq dhe kryetari i komunës Omer Bajraktari hapën sot pikën kufitare në det në një ceremoni të vogël në Molen e Madhe të rikonstruktuar.

Siç theksuan ato, ky kalim fillimisht do të jetë i përkohshëm, pra do të jetë i hapur gjatë sezonit, ndërsa më pas do të jetë i përhershëm.

“Kjo është një ditë e madhe për Ulqinin, qytetarët dhe turistët. Ulqini po e kthen traditën detare”, tha Bajraktari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…