Harasani: KOALICIONI QEVERISËS NË ULQIN SI MACJA ME MIUN

Ilir HarasaniKëshilltari i Lëvizjes Qytetare URA Ilir Harasani deklaroi se mosmarrëveshjet dhe problemet në koalicionin qeverisës në Ulqin nuk janë surprizë.

“Atë ditë kur është bërë e ditur se cilët parti do të jenë pjesë e pushtetit, deklarova se ai nuk do të zgjasë shumë. Çdo ditë do të ketë gjithnjë e më shumë mosmarrëveshje dhe pakënaqësi duke pas parasysh ndarjen e tortës nga njëra anë, ashtu edhe faktin se koalicioni është bërë në mënyrë artificiale me urdhër nga Podgorica nga ana tjetër. Tani të gjithë janë të vetëdijshëm për këtë gjë, e asokohe dëshiruan të kënaqin anëtarët dhe partnerët e vet, të kryejnë interesat partiake dhe personale”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, anëtaret e koalicionit qeverisës më së paku i ka interesuar interesi i qytetarëve dhe i Komunës.

“Gjersa të zgjasë “moti i ftohtë”, ato do të jenë bashkë, si macja me miun”, vlerësoi Harasani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit