Haxh: NGA ULQINI U NISËN 15 PERSONA

FotoSot rreth orës 11.30 nga Stacioni i Autobusve në haxh u nisën besimtarët nga komuna e Ulqinit.

Këtë obligim të pestë islamik, vizitën e vendeve të shenjta myslimane, Mekës dhe Medinës, do ta kryejnë 15 besimtarë: 10 meshkuj dhe pesë femra.

Pritet që haxhitë të kthehen në Ulqin pas tre javësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…