Haxhibeti: THIRRJE KËSHILLTARËVE TË MOS SHKOJNË NË MBLEDHJE TË PREMTEN

Fuad HaxhibetiKryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit dhe funksionari i lartë i Forcës së re demokratike Fuad Haxhibeti ka thirr këshilltarët që mos të marrin pjesë në mbledhjen e Parlamentit mbajtjen e së cilës për të premten e kërkoi kryekomunari i Ulqinit Fatmir Gjeka.

Në këtë mbledhje do të diskutohej për Vendimin e buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin 2016, i cili e fitoi pëlqimin e Ministrisë së financave.

Haxhibeti vlerësoi se kjo mbledhje është thirr në mënyrë të paligjshme, si dhe apeloi tek Gjeka që të jap dorëheqje nga funksioni i tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…